top of page

Hur kan kreativ meditation främja hälsa och välmående?

Kreativ meditation är en teknik som kombinerar meditation, kreativitet och reflektion för att hjälpa till att främja hälsa och välbefinnande. En onlinekurs i kreativ meditation kan ge dig möjligheten att lära teknik och få fördelarna med att meditera, skapa och reflektera i ett flöde.

Fördelarna med att ta en online kurs i kreativ meditation är många.

För det första ger det dig en möjlighet att lära dig tekniken när du har tid.

För det andra är kreativ meditation en beprövad metod för att minska stress och oro, samt förbättra fokus och produktivitet. Genom att lära dig tekniken kommer du att kunna tillgodogöra dig dessa fördelar och använda dem för att förbättra din livskvalitet.


För det tredje ger en online kurs i kreativ meditation dig möjlighet att lära dig i ditt eget tempo.

Du kan gå igenom kursen i din egen takt, och du kan upprepa delar av kursen om du behöver. Detta gör det möjligt för dig att anpassa kursen efter dina behov.

Kreativ meditation är att det är en praktik som du kan göra var som helst och när som helst. Du behöver inte en speciell plats eller utrustning för att utföra kreativ meditation, och det tar inte mycket tid ur din dagliga rutin. Dessutom kan du utföra kreativ meditation på ditt eget sätt, vilket gör det till en mycket personlig och anpassningsbar teknik.


När du deltar i en online kurs i kreativ meditation kommer du att lära dig tekniker för att koppla av, hantera stress samt för att öka din kreativitet och produktivitet.

Du kommer också att lära dig hur du kan använda meditation och reflektion för att förstå dina vanor och beslut.


Kursen pågår i tre månader och du har tillgång till 24 övningar som du kan göra när det passar dig, med en takt på 2 övningar per vecka, vilket tar ca 30 minuter per övning. Dessutom får du tillgång till interaktiva delar som live webbinarium för frågor och feedback, instruktioner, kreativ inspiration, reflektionsfrågor och audiofiler i din kursplattform.


Slutligen ger en online kurs i kreativ meditation dig möjlighet till en gemenskap av människor som delar dina intressen. Du kan interagera med andra deltagare i kursen och lära dig från deras erfarenheter.


Sammanfattningsvis kan en online kurs i kreativ meditation hjälpa dig att uppnå bättre hälsa och välbefinnande genom att lära dig tekniken för att meditera, skapa och reflektera i ett flöde. Det ger dig en bekväm och anpassningsbar inlärningsupplevelse och ger dig möjlighet att möta likasinnade människor.

Här är ett par exempel på vad andra har tyckt om metoden:

"Fantastiskt rolig och givande kurs! Kreativ meditation för mig blev ett verktyg för reflektion, lekfullhet och kreativitet.

Ingela är otroligt duktig på och locka fram glädjen och hur man kan använda sig mer av sin intuition.

Efter kursen har jag fortsatt använda metoden och förutom stillhet och reflektion så har det gett nya insikter, perspektiv och mycket glädje."

Maria Lindblad


"Kreativ meditation har betytt väldigt mycket för mig. Den har öppnat mitt inre och jag börjar lära känna mig själv för den jag innerst inne är, och det som är  viktiga för mig. Den ger mig inre lugn, en styrka och en glädje jag inte vill vara utan. Det börjar bli en del i min vardag och jag längtar till stunden jag får för mig själv och vad mitt inre har att säga. 


Kreativ meditationen är min ledstjärna till mitt verkliga jag. Men jag hade aldrig kunnat göra det utan din hjälp. Dina reflektioner har hjälpt mig att våga öppna ögonen och se det jag egentligen innerst inne vet men inte vågat se eller känna. Jag börjar sakta lära känna mig själv. 


Jag ångrar inte en sekund att jag vågade hoppa på din kurs, det enda jag ångrar är att jag inte började tidigare  


De som inte tar chansen vet inte vad de missar 


Jag rekommenderar alla att prova kreativmeditation."


Frida Magnusson


Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page