top of page

Från oro till glädje, idag stod känslorna i kö

Uppdaterat: 16 mars 2023

Filmen om metoden bakom onlinekursen i Kreativ Meditation lanseras idag och rädslan och glädjen stod båda i kö i min egen reflektion.


Rädslan för att misslyckas, och längtan efter att få ut min produkt. Idag vann längtan över mina orostankar, och prestationsångesten förlorade idag.


Kanske kan du känna igen dig? För mig stiger alltid rädslan att misslyckas i proportion till hur fantastiskt det kan bli om jag når fler med den här metoden.


Dagens Kreativa Meditation


Jag har upplevt att tidigare kursdeltagare har gjort en egen resa med just den här metoden. Från sömn, till att få fokus innan prov, till att börja förstå sig själva, till att hantera orostankar och sina egna mönster, eller att bli mer medveten om sina egna känslor för att bara nämna några saker.


Just att vi ger oss själva tid att lyssna inåt, och att vi gör det till en vana gör skillnad i att bli medveten om vart man vill, vad man känner, vad man är bra på och vilka mönster som man vill ha kvar och vilka man vill förändra.

Idag blev jag hjälpt av att ta mig tid att göra min kreativa meditation, och att reflektera kring min egen rädsla och min önskan om att våga.


I den nya kursen har jag förenklat metoden, och jag hoppas den nya filmen ger en inblick.

Kursen i Kreativ Meditation ligger nu öppen, du behöver logga in på sidan för att kunna köpa den.


Ps. varje morgon brukar jag dra ett kort från min kortlek och just idag kom Nollpunktskortet upp som just är inspirerad av Theresa som filmat. Hon pratade om att för henne så ryms alla färger i svart. Kortet passade utmärkt med dagens blandade känslor av rädsla och upprymdhet.Morgonens vy.


Nedan ser ni processen från idag och vill ni se filmen så har ni en länk här:


Blir du nyfiken på att ha en egen kortlek så hittar du den i shopen.

Har du upplevt rädslan för att misslyckas och hur har du hanterat den? Skriv gärna en kommentar.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page