top of page

Kreativ Meditation, onlinekurs hos friskvårdsleverantörer

Uppdaterat: 16 mars 2023

Nu lanseras kreativ meditation som friskvård,
Idag firar jag lansering av Zenarts onlinekurs i Kreativ Meditation som är en kraftfull och enkel metod för dig att ta hand om din hälsa och välbefinnande. Metoden bygger på en process av meditation, skapande med mindfulness och reflektion.


Tidigare deltagare har upplevt många fördelar efter att ha gått kursen, såsom att de har blivit mer närvarande, tryggare med sig själva, minskat sina prestationskrav, vågat pröva nytt, lärt sig en metod för fokus och koncentration. Är du nyfiken på att läsa mer om kopplingen mellan kreativ meditation och hälsa finns en undersökning publicerad på vår hemsida under metod. Den bygger på djupintervjuer med tidigare deltagare.


Zenarts onlinekurs i Kreativ Meditation är ansluten till Epassi och Wellnet och kan användas som en del av din friskvårdsersättning.


Kursen pågår i tre månader och innehåller 24 övningar som du kan göra när det passar dig, med en takt på 2 övningar per vecka, vilket tar ca 30 minuter per övning. Du får instruktioner, kreativ inspiration, reflektionsfrågor och audiofiler i din kursplattform.


Vi har även ett live webbinarium varje månad, där vi går igenom teman, pratar om meditationstekniker och har utrymme för frågor och diskussion.


Du kan hitta kursen på Zenarts hemsida eller hos anslutna friskvårdsleverantörer. Så, om du vill öka din fokus, koncentration, hantera stress, minska oro och ångest, och förbättra din hälsa och välbefinnande, är Zenart's onlinekurs i Kreativ Meditation definitivt värt att pröva.


Varmt välkommen att ta hand om dig själv på ett nytt och kreativt sätt!

Upplev ökad inspiration och produktivitet med vår online kurs i kreativ meditation.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page