top of page

BUTIK POLICY

Kundservice

Hör gärna av dig om du har frågor om våra produkter och tjänster. Swedishartanddesign@gmail.com

Vi försöker svara så fort vi kan.

Hur vi hanterar information

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på annat sätt. Dessutom samlar vi in Internetprotokollet (IP)-adressen som används för att ansluta din dator till Internet; logga in; e-postadress; lösenord, dator, anslutningsinformation och köphistorik. Vi kan använda mjukvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sidsvarstider, längd på besök på vissa sidor, information om sidinteraktion och metoder som används för att surfa bort från sidan.

 

Vi samlar också in personligt identifierbar information (inklusive namn, e-post, lösenord, kommunikation); betalningsinformation (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil. Hur vi samlar in information När du genomför en transaktion på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in personlig information du ger oss såsom ditt namn, adress och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan. Varför vi samlar in personlig information Vi samlar in sådan icke-personlig och personlig information för följande ändamål: För att tillhandahålla och driva tjänsterna; För att ge våra användare löpande kundhjälp och teknisk support; För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga tjänsterelaterade meddelanden och reklammeddelanden; För att skapa aggregerad statistisk data och annan aggregerad och/eller härledd icke-personlig information, som vi eller våra affärspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster; För att följa alla tillämpliga lagar och förordningar. Hur lagrar, använder och delar du information Vårt företag finns på Wix.com-plattformen.

 

Wix.com förser oss med onlineplattformen som tillåter oss att sälja våra produkter och tjänster till dig. Din data kan lagras genom Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg. Alla direktbetalningsgateways som erbjuds av Wix.com och som används av vårt företag följer de standarder som ställs av PCI-DSS som hanteras av PCI Security Standards Council, som är en gemensam ansträngning av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation av vår butik och dess tjänsteleverantörer.

 

Hur kommunicerar vi med webbplatsbesökare Vi kan kontakta dig för att meddela dig angående ditt konto, för att felsöka problem med ditt konto, för att lösa en tvist, för att samla in avgifter eller skyldiga pengar, för att få dina åsikter genom enkäter eller frågeformulär, för att skicka uppdateringar om vårt företag, eller som på annat sätt är nödvändigt för att kontakta dig för att upprätthålla vårt användaravtal, tillämpliga nationella lagar och alla avtal vi kan ha med dig. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, telefon, textmeddelanden och post. Hur kan du dra tillbaka ditt samtycke Vi kan kontakta dig för att meddela dig angående ditt konto, för att felsöka problem med ditt konto, för att lösa en tvist, för att samla in avgifter eller skyldiga pengar, för att få dina åsikter genom enkäter eller frågeformulär, för att skicka uppdateringar om vårt företag, eller som på annat sätt är nödvändigt för att kontakta dig för att upprätthålla vårt användaravtal, tillämpliga nationella lagar och alla avtal vi kan ha med dig. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, telefon, textmeddelanden och post. Uppdateringar av sekretesspolicyn Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst, så vänligen granska den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller avslöjar Det. Frågor och kontaktuppgifter Om du vill: komma åt, korrigera, ändra eller radera någon personlig information vi har om dig, är du välkommen att kontakta oss på Swedishartanddesign@gmail.com

bottom of page